HimalPartner vårt Misjonsprosjekt

Vi har inngått samarbeidsavtale med HimalPartner for de neste 4 årene (2015-2019). Som et bevis på vårt samarbeid fikk ble det overrakt en plakett som skal henges opp i våpenhuset i Øyer og på kapellet på Tretten. Ingrid Fuglehaug fra Øyer menighet og Ann Karin Hongshagen fra Øyer tok i mot den innramma plaketten fra Terje Holmedal

HimalPartner (tidligere Tibet-misjon) er vårt misjonsprosjekt i 2015-2019. Med fokus på en bedre skolehverdag. Terje Holmedal, innsamlingsleder for HimalPartner,  hadde en svært inspirerende preken i Øyer kirke 1. pinsedag der han fortalte fra Nepal, både fra tiden før og etter jordskjelvene. Det er ufattelig stort behov for hjelp. Vi skal ha disse medmenneskene  med oss i forbønn i kirka , i vår bønn og giverglede. Misjonsprosjektet vil bringes fram både i trosopplæring, konfirmantarbeid og diakonalt arbeid.